30 September 2023

Dogo hittades vandrandes omkring med en annan hund i en liten by sent på kvällen. En vänlig själ fångade in dem och letade efter någon ägare. Personen hittade ingen som efterlyste hundarna så Dogo och den andra hunden lämnades in till Malaga hundgård som vi samarbetar med. På gården letade man efter ägare igen och chip. Man hittade inget av det så nu söker Dogo ett nytt hem och vi hoppas att vi ska hitta det rätta till honom!

Dogo beskrivs som en mycket social och leksam kille. Han är social mot både volontärer och hundar. Är en volontär nära i playpen så springer han gärna efter för att ge pussar och tar gärna emot en massa kel. När Dogo är i playpen så startar han ofta lekarna genom att springa och sno de andra hundarnas leksaker för att de ska börja jaga honom. Alla hundar han har fått träffa har han kommit överens med och han kan dela med sig av både mat och leksaker. Volontärerna p ågården säger att Dogo är en enkel hund med medel energinivå!

Till Dogo söker vi ett kärleksfullt hem som kan ge han all den tid och kärlek som han förtjänar. Mysiga promenader och en massa kel och gos. Vi tror att han skulle passa i de flesta familjeförhållanden. Dogo är resklar i början av November!

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.