8 Februari 2024

Diva lämnades in på malaga hundgård som vi samarbetar med i februari 2023 av sin familj. Bara 6 månader gammal. Om hon var en familjehund om blev för stor när hon växte eller om hon kom från en jägare som inte vill ha henne som jakt hund vet vi inte, vi vet bara att familjen övergav henne. Nu har hon suttit i en kennel i över ett år, längre tid än vad hon fått leva i ett hem och därför vill vi nu hjälpa till att hitta ett hem åt denna fina tjej!

Med nya människor är Diva blyg till en början och finner trygghet hos de andra hundarna. Hon är väldigt social och lekfull med de andra hundarna som hon bor med. När hon är i playpen så har hon gärna dragkamp med hundkompisarna eller springer runt för att få utlopp av sin energi. Att dela med sig av leksaker och mat har inte varit några problem för henne. Diva är en aktiv unghund. Man måste ge Diva lite tid när man är ny, men när hon märker att man inte vill henne något illa så blommar hon ut och lika lekfull med människor som med hundarna.

Till Diva söker vi en familj som vill hitta på äventyr med henne. En familj som förstår att hon måste inse att man inte vill henne något illa innan hon öppnar upp sig.

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.