8 Oktober 2023

Dina hittades som så många andra hundar vandrandes ensam med sin bror Forky i en mindre by. Som tur var så plockade en vänlig själ upp dem och kontaktade Malaga hundgård som vi samarbetar med. Då de var små valpar när de hittades så placerade man dem i fosterhem, men sedan Juni har de befunnit sig på hundgården.

Volontärerna på gården beskriver Dina som en mycket smart och kärleksfull hund. Valp som hon är så älskar hon att springa runt och busa med sina kompisar i playpen, hon gillar även att leka med leksaker och att få lära sig nya kommandon av volontärerna. Man märker att hon verkligen gillar att få lära sig och har redan lärt sig sitt och vacker tass. Om man ska se på de två syskonen så är Dina den lite lugnare av dem, inte lika energirik som sin bror. Förutom att busa med de andra hundarna och lära sig nya saker så står kel och gos högt upp på listan över saker som Dina gillar! På promenader går Dina bra i koppel. En lyhörd och mycket social hund är hur man beskriver Dina bäst!

Till denna vackra tjej söker vi ett hem som vill köra någon form av träning med Dina där hon får chansen att lära sig saker. Så ett aktivt hem är vad vi söker till henne. Dina är resklar i mitten av November.

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.