Danna

1 Juni 2024

Man vet inte så mycket om Dannas förflutna mer än att hon som liten valp kom till ett shelter längre in i landet. Efter att spenderat flera år där valde Paqui som också driver ett mindre shelter att ta Danna för att öka hennes chanser för att få ett hem. Vi har nu valt att hjälpa denna fina tjej att hitta ett hem.

Danna som antagligen spenderat hela sitt liv i en kennel har ingen vana att bo i ett hem och det är något den nya familjen måste ha i åtanke. Hon kommer överens med alla hundar hon fått träffa, både tikar och hanar, stora som små och gamla som unga. Danna beskrivs som en väldigt välbalanserad och social tjej. Hon har fått träffa barn och det gick bra. Även katter har hon träffat och det fungerade bra. Det är dock inget vi kan garantera att det kommer fungera efter en flytt till ny miljö.

Vi söker ett hem som har tiden och tålamodet att låta Danna komma in i det nya livet i ett hem och allt det innebär! Danna kan bo med andra hundar men även som ensamhund. Danna är resklar!

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.