12 Mars 2023

Chencho blev adopterad som liten valp men med tiden så blev han större och familjen tappade intresse för honom. De valde då att lämna in honom till Malaga hundgård. När Chencho kom till gården så såg veterinären direkt att han hade massa sår på sin ena tass, det visade sig att familjen aldrig tog honom till veterinären när han börjat få sår på tassen och de eskalerade då han inte fick vård. Man fick ta beslutet att amputera bort hans ena framben men det är inget som Chencho lider av! Man valde dock att hitta ett fosterhem till denna fina kille då det skulle underlätta för honom istället för att bo i en kennel och det är där han nu befinner sig.

Fosterhemmet beskriver honom som en riktigt glad kille som älskar sitt liv. Att springa runt och leka med andra hundar i hundgården och att ligga i soffan med fostermatte ligger båda väldigt högt upp på listan med saker som Chencho gillar att göra! Just nu bor Chencho med katter och det fungerar bra. Det är dock inget vi kan lova att det kommer fungera efter en flytt och miljöombyte.

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.