Atila dumpades, som så många andra hundar, på det lokala hundhägnet där hundar efter en viss tid får somna in. Man hade inte tid med honom längre och hade tröttnat på honom. Som tur var blev han räddad av Malaga hundgård som SOS samarbetar med.
När volontärerna går in i hans kennel blir han jätteglad och svansen går i ett. Atila förstår att det är dags för tid i play pen med allt vad det innebär. När det är dags att gå tillbaka in till kenneln tittar han på volontärerna med bedjande ögon om att få stanna ute längre. Han älskar sin tid utanför kenneln och kommer bra överens med sina kennelkompisar och bjuder gärna in till lek och han är även den som håller reda på sin grupp. Han är expert på att välkomna nya vovvar och en dag när en mycket rädd hund blev introducerad slutade det med att Atila och vovven busade och han hjälpte honom att komma över sin rädsla.
Atila är mycket smart och lär sig nya saker snabbt. Han går bra i koppel, är duktig på att åka bil och är över lag en härlig kille.
Vi söker ett hem som tycker det är kul att jobba både fysiskt och mentalt med sin vovve. Familjen/personen som adopterar denna vackra hund kommer att få en riktig toppenhund.
Atila är resklar i mitten av januari