Untitled2

Hardy

Namn: Hardy
Ras: Schäferblandning
Kön: Hane
Ålder: Född 2006
Finns i: På SOS sedan 2006

Beskrivning:

Januari 2019

En volontar från SOS som bor i Spanien valde att ge Hardy ett hem sa han skulle slippa kennellivet på äldre dagar. Han älskar att sova på soffan och kommer bra överens med hemmets andra hundar. Hardy är fortfarande kvar som fadderhund så man kan fortsätta att stötta honom fast han nu inte är kvar på gården.

 

Tidigare info:

Hardy kom till SOS som unghund. Han är mycket lekfull och gillar tuffa tag. Han är en av de bästa på inkallning av alla hundar på SOS och får därför gärna springa lös, något som han uppskattar. Lika bra som han är på inkallning lika omöjlig är han att klippa klor på. Att klippa denna killes klor är en gruppaktivitet för volontärerna och det är en fördel om man har en munkorg till hands. Det är dock enda tillfället då han inte är medgörlig. Annars njuter han i fulla drag av att kela och pysslas om. Han lägger sig mer än gärna på rygg och får magen kliad.

Hardy är en lyhörd och kontaktsökande vovve. På promenaderna blir han lätt ivrig och drar i kopplet men kallar man på honom kan han gå som en riktig pärla. Han är däremot inte särskilt intresserad av att lära sig några tricks. Bara att lära honom sitta krävde en hel del tid och tålamod.

Tyvärr fungerar inte Hardy tillsammans med vissa människor. I de allra flesta fall fungerar det utmärkt och han är sitt vanliga keliga jag men dyker det upp någon som han inte gillar kan inte den personen komma i närheten av honom. Därför vore det alltför riskabelt att placera honom hos någon som inte redan har träffat honom och han är inte aktuell för adoption.

På Facebook finns en film på Hardy och Isis när de leker, se den här

Se två filmer på Hardy på stranden, en här och en annan här

Se en film på Hardy på berget här


Faddrar

Betalar varje månad

Britt-Marie Hietamäki

Februari 2019

Eva Jönsson

Januari 2019

Johan och Victoria Jansson

Antonio Rios

Oktober 2018

Frida SkackeHardypres

Hardy1

Hardy2

Hardy3

Hardy4

Hardy5

Hardy6

50065934_577959612630269_3557339347613122560_n