Toppbild3

Jalisco

Namn: Jalisco
Kön: Hane
Ålder: Född maj 2015
Hals: Malaga hundgård

Beskrivning:

28 september 2019

Jalisco vandrade ensam omkring i en liten by och folk matade honom under en period. Som tur var plockade en volontär från Malaga hundgård upp honom. Hon tog honom till gården för att se om man kunde hitta något chip men det fanns inget. Han måste ha haft ett hem då han hade ett halsband på sig när han hittades. Det satt dock så hårt att det hade skavt av mycket päls under halsbandet. 

Jalisco är en liten vovve och han är väldigt lätt att hantera. Han har vunnit volontärernas hjärtan med sin härliga personlighet. Han spenderar gärna tid med volontärerna och är mycket för kel och gos. 

Han tycket om kast med boll och springer gärna av sig när det är tid för play pen. Jalisco har inga problem med andra hundar och har fungerat bra med alla han träffat, stora som små.

Jalisco har, som man ser på bilderna, en hel del övervikt så det blir något för hans nya familj att jobba med, det blir tyvärr inte så mycket promenader på hundgården. Vi tror att han kan passa i vilken familjekonstellation som helst.

Jalisco är resklar i slutet av november

 


DSC_0446

DSC_0449

DSC_0496

DSC_0528

DSC_0512

DSC_0454

DSC_0467

DSC_0500