Toppbild6

Charlie - senior - bokad

Namn: Charlie
Ras: Jakt-cocker
Kön: Hane
Ålder: Född maj 2010
Vikt: 17 kg
Mankhöjd: 52 cm
Finns i: Nuvarande hemmet

Beskrivning:

Uppdatering 25 september 2019

Nu finns hundarna också separat.

Vi har under en längre tid försökt hjälpa Nurs och Charlies nuvarande familj att hitta nytt hem till dem. Önskemålet från familjen var att de skulle kunna placeras ihop men då det eventuellt beroende på det ”kravet” inte kommit några intressen så kan det vara aktuellt att söka separata hem till dem.

Det är ganska akut nu. Familjen har råkat ut för sjukdom vilket gör att de under det senaste året varit helt beroende av hjälp av andra nära och kära för att klara situationen. Nu kommer de familjemedlemmarna att flytta utomlands i november månad och då kommer det inte alls fungera för dem. Så här är lite uppdateringar på båda vovvarna och om ni känner att någon av hundarna skulle kunna få sitt hem hos er så vänligen skicka intresseanmälan. Självklart är fortfarande ett gemensamt hem det ultimata. 


Charlie är en hund som alltid är glad så länge han får vara med. Han följer sina människor överallt och kräver ganska mycket uppmärksamhet, han älskar att bli klappad och tröttnar nog aldrig. Han behöver en hel del motion, det är inga problem att ha honom lös. Idag får han promenader i koppel och får vara lös i trädgården. 

Han har haft problem med ögonen och genomgått en operation men får idag vanliga receptfria ögondroppar och har inte behövt uppsöka veterinär pga det på många år nu.

Charlie skulle passa i vilket hem som helst så länge det finns tid att ge honom den närhet och uppmärksamhet som han behöver. Det är inga problem att lämna honom ensam, men när man är hemma vill han vara med.


16 februari 2019

Nur och Charlie kan tyvärr inte stanna kvar i sitt nuvarande hem, vilket är mycket tråkigt. Vi kommer försöka hjälpa familjen att hitta ett nytt hem till dem. Förhoppningen är att de ska slippa skiljas åt utan får fortsätta bo tillsammans, det blir tillräckligt stor förändring i deras liv ändå. Nedan familjens beskrivning av hundarna.

Charlie är en engelsk jakt cocker spaniel - svenskfödd. 

Han är alltid glad och så länge han får hänga med är allting roligt. Han kommer överens med alla människor och alla hundar. Han kräver ganska mycket motion och en hel del uppmärksamhet. Han följer efter sina människor överallt men kan också ta det lugnt. Han älskar att bli klappad och skulle nog mysa dygnet runt om han fick. Han har haft problem med ögonen och genomgått en operation, men får idag ögondroppar (vanliga receptfria) någon gång i veckan och har efter det inte haft några problem.

Charlie kan vara lös men då hans "lillasyster" Nur inte kan det får han idag promenader i koppel och får vara lös i trädgården, det är han nöjd med.

Kort sagt är Charlie en hund som skulle passa vem som helst var som helst, men han vill gärna bo med syrran.

thumbnail_206

thumbnail_11201779_369529429907685_1259735831_n

Bild 2019-09-25 kl. 10.49

Bild 2019-09-25 kl. 10.50

thumbnail_023

thumbnail_IMG_2125