Toppbild3

Ava - bokad

Namn: Ava
Ras: Podenco
Kön: Tik
Ålder: Född december 2014
Vikt: 11 kg
Mankhöjd: 48 cm
Finns i: Malmö

Beskrivning:

14 augusti 2019

Ava finns nu i ett fosterhem där hon med största sannolikhet kommer att få stanna, om allt fungerar med hemmets andra hund. Hon ligger därför nu som bokad tills vi vet säkert.30 juli 2019

Ava  kom till sitt nuvarande hem i början av 2018. Hon hette då Tina. Pga att det händer så mycket i mattes liv och Ava blir väldigt stressad av förändringar så har matten insett att Ava nog kommer må bättre att få flytta till ett nytt hem. Här kommer mattes beskrivning av henne.

”Ava är den snällaste hund jag träffat. Hon älskar att vara utomhus, vare sig det är skogen, stadspromenad eller bara sova på balkongen. Hon kommer bra överens med andra hundar, kan dock vara lite nervös de första minuterna. Ava tycker det är roligast att jaga eller bli jagad av andra hundar, men har noll intresse för att "brottas". Ta sig till skogen är inte lika kul dock om det involverar en biltur, hon absolut hatar att åka bil. Hon blir lätt nervös i nya sammanhang och behöver vara hos någon som förstår sig på det. Det tar tid för henne att vänja sig vid nya rutiner och nya förhållanden, under den tiden kan hon må väldigt dålig och bli ängslig. Men när hon väl har vant sig så har hon en massa kärlek att ge. Hon har inte riktigt fattat hur man leker med hundleksaker, så när hon är hemma vill hon bara sova. Hennes dröm hade varit att få bo med en annan hund och ha en trädgård där hon kan springa runt hur mycket hon vill”.

Vi söker alltså en ny familj till Ava och det är en förutsättning att där finns en hundkompis. Hon finns i Malmö.

 

IMG_9800

IMG_0292

IMG_0815

thumbnail_bd974c13-a85f-46db-a26a-1415f0e1e681 2

IMG_0673

IMG_9345