Toppbild12

Beto

Namn: Beto
Kön: Hane
Ålder: Född maj 2015
Vikt: 7 kg
Mankhöjd: 31 cm
Finns i: Malaga hundgård

Beskrivning:

9 juli 2019

Beto finns på Malaga hundgård sedan han blivit övergiven av sin tidigare familj. Han undrar förstås varför han helt plötsligt inte längre fick vara en del av sin familj. Beto har svårt att anpassa sig på gården och har lite svårt att koppla av. Det är stor skillnad för honom att gå från att ha haft en egen mjuk bädd och fått ta härliga promenader på stranden och så till ett liv i en kennel tillsammans med många hundar och att sova på golvet. 

Beto är trots detta en mycket trevlig, tillgiven och rar hund som tycker mycket om när någon har tid att gosa med honom och ta upp honom för en stunds kramar. När volontärerna kommer till hans kennel så studsar han av glädje. Han är social både med hundar och människor och han går gärna efter en för att få en stunds närhet-Beto älskar mänsklig kontakt.

Han tycker mycket om när det är dags för promenad och går bra i koppel, han går gärna och nosar och upptäcker saker. Beto bor nu tillsammans med 7-8 andra hundar, i olika storlekar och åldrar, både hanar och tikar och det fungerar bra. Han har aldrig haft några problem med de andra hundarna.

Nu söker vi ett kärleksfullt hem till denna söta kille, med mycket tid för både promenader och soffhäng.

Något som man måste tänka över, och som syns på filmen, är att han har en gammal skada i sitt vänstra bakben. Förra familjen hade låtit operera honom och han har haft spikar i benet för att justera det. Dessa är borttagna sedan länge och han har inte några besvär av skadan, studsar och springer runt ändå. Men han kan inte böja på benet. 

Vi hoppas förstås att detta inte ska hindra att han ska kunna få ett eget hem. 

Film

thumbnail_DSC03562

IMG_1914-min

thumbnail_DSC03580

IMG_1934-min 2

thumbnail_DSC03534

thumbnail_DSC03576

IMG_1939-min