Toppbild10

Tana - finns i Sverige - bokad

Namn: Tana
Kön: Tik
Ålder: född 16 juni 2017
Vikt: 24 kg
Mankhöjd: 64 cm
Finns i: Fosterhem i Solna
Kontaktperson: Anna Rönnberg. 070-7427753

Beskrivning:

9 juli 2019

På grund av sjukdom i familjen måste vi nu hitta ett nytt hem till Tana. Hon finns nu i ett fosterhem till vi hittar en ny familj till henne. Mattes beskrivning nedan:

 

Vi söker ett nytt hem för Tana på grund av sjukdom i familjen. Det gör att vi inte kan ge henne den uppmärksamhet och aktivitet längre som hon innerligt behöver. 

Vi har haft Tana sedan december 2017 och hon har alltid varit en familjemedlem för oss. Hon är lätt att tycka om då hon ger så mycket kärlek och omtanke till alla och har en mild personlighet. Hon kan vara lite reserverad i början med nya personer men om hon får ta det i sin takt så brukar det inte ta mer än ca 10 minuter innan det gått över och hon gärna vill vara nära även dem för att ge kärlek.

Hon går bra med andra hundar, gillar att busa runt, leka och springa mycket. Tyvärr har vi inte kunnat släppa loss henne då det inte finns stora ytor som är inhägnade så hon har sprungit med lång lina.

Hon är inte van att ligga i sängen eller soffan men skulle nog vara lycklig om hon fick, hon är väldigt kontaktsökande och vill vara nära mest hela tiden. 

Är ni intresserade av Tana så skicka intresseanmälan. Det går också bra att ringa till kontaktpersonen.

 

 

thumbnail_Tana 3 (2) 2

thumbnail_Tana 1 (2)

thumbnail_Tana 4 (2)

thumbnail_Tana 7 (2)

thumbnail_Tana 6 (2)

thumbnail_Tana 9 (2)