342424

Capri - senior - bokad

Namn: Capri
Kön: Hane
Ålder: Född november 2013
Vikt: 6 kg
Mankhöjd: 33 cm
Hals: 28 cm
Finns i: SOS Animals hundgård

Beskrivning:

8 mars 2019

Capri blev tillsammans med en annan liten hund dumpade utanför ett fullt rescue inåt landet sent förra året. Han hade inte något microchip, frisk men i dålig kondition. Någon hade skurit av hans svans eller så kan han ha råkat ut för någon olycka för länge sedan. Man uppskattar att han är ca 5 år. Capri har nu fått flytta till SOS hundgård och vi hoppas nu att han inte ska behöva vänta så länge innan han kan få sitt egna föralltid hem, han är en helt underbart söt liten kille.

Han är en lugn och enkel liten hund. Capri har ju fått träffa fler av de hundar som bor på gården och det har inte varit några problem, fast han visar inte något intresse av att leka med någon av sina kennelkompisar. Han tycker om att gå omkring och kolla och undersöka alla intressanta lukter, men han är inte intresserad av leksaker. Om man försöker kasta en boll till honom så ryggar han tillbaka så kanske har någon kastat saker på honom. Byn där han övergavs är sorgligt nog en sådan by där många övergivna hundar får klara sig själva och försöka överleva på gatan.

Något som Capri verkligen gillar är att sitta i knä på någon av volontärerna, han sitter helt lugnt och stilla så länge som han får. Om han någon gång upplevt kärlek och tillgivenhet så var det nog länge sedan. Man vet ju inget om vad som hänt honom. Ofta kan det vara så att tidigare ägare kanske avlidit och det inte fanns någon annan som ville ta hand om honom. På senare tid har han i alla fall haft ett tufft liv och han, liksom alla hundar, förtjänar så mycket mer.

Ett lugnt hem hos någon som har en plats i sitt knä för denna kille är vad vi söker till honom.

Capri kan vara klar att resa inom kort.

 

thumbnail_030

thumbnail_015

thumbnail_024

thumbnail_031

thumbnail_070

thumbnail_Capri 1 2