Untitled

Paula

Namn: Paula
Kön: Tik
Ålder: Född november 2017
Vikt: 9 kg
Mankhöjd: 39 cm
Finns i: Malaga hundgård

Beskrivning:

25 februari 2019

Paula har inte haft någon bra start I livet. Hennes familj övergav henne på ett hundstall. Hon var deprimerad och ledsen och förstod inte varför de inte längre ville ha henne. Man kunde se att hon tappat lusten att leva. Tack vare en annan vovve på hundstallet så fick hon tillbaka livslusten och de blev väldigt sammansvetsade. När sen den vovven blev adopterad blev hon ensam igen och kände det nog som om hon återigen blev övergiven.

Turligt nog blev hon sedan räddad från det hundstallet och finns nu på Malaga hundgård som SOS samarbetar med och vi skall hjälpa dem med att hitta ett eget hem till henne. Paula har sedan hon kommit till Malaga hundgård börjat komma ur sitt skal, hon är en blyg vovve som älskar att leka med de andra hundarna, det spelar ingen roll om de är större än henne. Hon vill också gärna söka kontakt med volontärerna, när hon inte tror att de ser henne så kommer hon nära och söker kontakt, vill gärna vara nära. Tack vare sina nya kompisar har hon gjort stora framsteg och det är som en annan vovve mot när hon kom.

Till Paula söker vi ett lugnt hem som är villiga att fortsätta jobba med hennes självförtroende och få henne att bli en trygg vovve. Då hon känner trygghet i andra hundar så skulle hon säkert uppskatta om nya hemmet redan har en trygg kompis. I Paula kommer familjen få en kärleksfull och lojal kompis.

Vi ser gärna ett hem utan mindre barn.

Paula kan vara klar att resa från 23 april.

Film

 

DSC_0312 (1)

DSC_0345 (1)

DSC_0307 (1)

DSC_0298 (1)

DSC_0340 (1) 2