Toppbild11

Julio - bokad

Namn: Julio
Ras: Mastin
Kön: Hane
Ålder: Född juli 2018
Vikt: 26 kg. - 14 januari
Mankhöjd: 60 cm - växer
Finns i: SOS Animals hundgård

Beskrivning:

16 januari 2019

Julio blev inlämnad till SOS av en av våra supportrar. Han hade hittats när han sprang på vägen och det var stor risk att han skulle bli påkörd av en bil. Vi tror att Julio har varit fastbunden någonstans då han hade ett rep hårt bundet runt halsen och det såg ut som om han hade bitit av det själv för att komma loss. Han är väldigt tunn och saknar muskler, så han har, trots att han är så ung, haft ett väldigt jobbigt liv. Han hade inte något microchip. Redan från början var han väldigt vänlig och kärleksfull. Han har en härlig personlighet och tycker mycket om uppmärksamheten han får från alla människor han möter. Vid ett besök hos veterinären mötte han några barn och han var jätteglad för de kramar han fick från dem.

Julio bor för tillfället i en kennel med fyra andra hundar. Hans kennelkompisar lär honom hur han ska bete sig och han lär sig snabbt, han älskar att leka i playpen och försöker hänga med på allt som händer. Allt är ju nytt för honom men han är snabb och duktig på att ta till sig och förstå hur det funkar.

Han är duktig på att gå i koppel. När han har vuxit klart kommer han att bli en riktigt stor kille och han behöver ett hem som vill fortsätta att träna honom. En vänlig “jätte” som är mycket mottaglig för tillgivenhet, han har potential att bli en riktig toppenkille.

Han kan vara klar att åka från slutet av februari/början mars.

 

thumbnail_004

Julio 1

Julio 2

thumbnail_003

thumbnail_005

thumbnail_007