Toppbild13

Greta - bokad

Namn: Greta
Kön: Tik
Ålder: Född september 2018
Vikt: 7 kg. 14 jan
Mankhöjd: 36 cm. - växer
Finns i: SOS Animals hundgård

Beskrivning:

14 januari 2019

Gemensam beskrivning av systrarna Greta och Luna

Luna och Greta hittades i en buske inte så långt ifrån gården av två volontärer, då var de bara några dagar gamla. Så de har sedan dess bott i volontärernas hus och blivit handmatade och väl omskötta. De har under den tiden träffat på många andra hundar av olika ålder och storlek då de vovvarna kommer ner till huset för sina besök i huset. Luna och Greta har genom att de hela tiden träffat på många olika personer blivit väldigt sociala och trevliga vovvar. De älskar att busa med varandra och andra hundar. De är mycket smarta och snabblärda. Luna och Greta är två små valpar med stora personligheter. 

Luna älskar att leka med de andra hundarna på gården. Hon är nyfiken och gillar att gå på upptäcktsfärd. De bästa hon vet är att busa och lära sig tricks. Greta är lite mer blyg när de kommer till möten med andra hundar men när de väl känner varandra så älskar hon att busa. Det bästa Greta vet är att mysa med volontärerna och ligga och sova i knät. Hon busar hellre med volontärerna än de andra hundarna. Hon är en trogen följeslagare som alltid håller sig nära.

Luna ändrar utseende hela tiden och hennes färg och teckning förändras, så det ska bli spännande att se hur hon kommer se ut när hon vuxit färdig. Att båda är väldigt söta ser man ju förstås. De är just nu småhundar men kan ju mycket väl växa så de blir mellanstora, svårt att veta när man inte vet föräldrarna.

Man kan beskriva dem som mycket kärleksfulla och trygga, de kan nog passa in i de flesta olika familjekonstellationer.

Luna och Greta kan vara redo att resa från ca 22 februari.

thumbnail_007 2

thumbnail_008

thumbnail_012

thumbnail_023

thumbnail_013

thumbnail_005