Untitled

Tango - bokad

Namn: Tango
Kön: Hane
Ålder: Född mars 2018
Vikt: 19 kg
Mankhöjd: 59 cm
Finns i: Malaga hundgård

Beskrivning:

25 december 2018

Denna snygga kille heter Tango, han har inte haft en så kul början på sitt liv. Hans första familj övergav honom genom att bara dumpa honom ute. Då blev han räddad av Malaga Dog pound och blev ganska snart adopterad. Efter några månader kom denna familj tillbaka med honom och skyllde på att sonen var allergisk. Den troligaste orsaken var nog att han växt och blivit en ganska stor hund och inte så kul längre. När han kom till gården var han rädd och väldigt stressad, han tappade i vikt och mådde inte alls bra. Med tiden så repade han sig, övervann rädslan och är nu en pigg och glad kille.

Tango är en perfekt hund, som älskar att leka och springa runt med de andra hundarna. Trots sin bakgrund vill han visa alla att han har mycket kärlek att ge. Han håller sig nära volontärerna för att bli klappad, han delar med sig av sina leksaker och vill att man ska leka med honom. Tango är smart, han anpassar sig lätt. Då han bott i hem tidigare så kommer han ha lättare att anpassa sig till livet med sin nya familj. Han är en nyfiken hund som älskar att nosa på och upptäcka nya saker och platser. 

Till Tango söker vi en familj som tycker om att röra på sig, aktivera sig och sin vovve, och ta långa promenader. En familj som vill leka med honom och ge honom den uppmärksamhet och kärlek som han inte fick av sin tidigare familj. Han förtjänar ett kärleksfull ”föralltidhem”. Han är en enkel hund som säkert kan passa även i ett hem som inte haft hund tidigare. Då han fortfarande är så ung så kan det ju hända att han kommer växa ytterligare.

Tango är redo att resan från mitten av februari.

Film

 

 

IMG_3804 2

IMG_3873

IMG_3844

IMG_3848

IMG_3858

IMG_3818