Untitled3

Elton - bokad

Namn: Elton
Kön: Hane
Ålder: Född mars 2017
Vikt: 28 kg
Mankhöjd: 55 cm
Hals: 33 cm
Finns i: SOS Animals hundgård

Beskrivning:

28 oktober 2018

Elton kom till SOS i september. Han hade sett vandrandes omkring en restaurang i några dagar och kom in för att förhoppningsvis få något att äta. Man tror att han medvetet hade blivit dumpad i byn. Elton var i bra kondition men något underviktig. Han hade inget microchip.

Det är en mycket vänlig hund som älskar alla. I början tyckte han att livet i kennel var tufft men nu efter några veckor så har han anpassat sig och allt fungerar bra. För tillfället delar han kennel med Dona och en annan ung hane, det är mycket lek i den kenneln. 

Elton gillar verkligen tiden i playpen och favoriten är att leka med bollen. Även då det inte är någon som kastar till honom så går han omkring och bär den i munnen. Det har ju varit mycket dåligt väder senaste tiden och Elton var den enda vovven som ändå ville vara ute i regnet och leka.

Gällande promenader så går han bra i koppel när man går med honom ensam. När man går gemensamma promenader med andra kennelkompisar är det alldeles för spännande och då slutar han att lyssna. Ensam med en volontär märker man att Elton är uppmärksam och snabb att lära.  En riktig duktig kille. Då han är en ganska aktiv vovve så skulle han passa bra i ett hem som är villiga att träna honom och ge honom ordentligt med motion. Han älskar godis vilket säkert gör träningen ännu roligare och givande. Elton har en härlig personlighet och kommer bra överens med alla hundar som han träffat. Han skulle kunna bo i en familj där det redan finns en hundkompis, eller så skulle han också vara lycklig över att vara den enda vovven i familjen.

Elton kan vara klar att åka från ca 20 november.

 

thumbnail_004

thumbnail_013

thumbnail_015

thumbnail_042

thumbnail_038