342424

Emil - bokad

Namn: Emil
Kön: Hane
Ålder: Född maj 2018
Vikt: 16 kg. - 11 okt
Mankhöjd: 51 cm. - växer
Finns i: SOS Animals hundgård

Beskrivning:

12 oktober

Gemensam beskrivning för valparna Emilio, Emil och Ellen:

Valparna lämnades vid grinden till SOS av en spansk man i slutet av juli. Vi uppskattade att de då var ca 8 veckor gamla. Det var ytterligare en bror med, Elias, men han har redan blivit adopterad av en av våra långtidsvolontärer. De är alla vänliga, trygga och ”fulla i bus”. Då de umgås med så många olika personer/volontärer så har de fått en bra start i livet. Det verkar inte heller som om de haft det dåligt innan de kom till gården då de är framåt, lekfulla och orädda.

Koppelträning har börjat och det går bra för dem alla, de tycker det är väldigt spännande då de alltid hittar något intressant som behöver undersökas. De får ju ibland besöka volontärernas hus och det är jättekul. Nu har de upptäckt hur skönt och mysigt det kan vara att vila en stund i sofforna.

Nedan en beskrivning av var och en av vovvarna:

 

Ellen: Storasyster i kullen, en lugn och mycket klok tjej som lär sig fort. Hon kan nog beskrivas som ”soffpotatisen” bland valparna och hon gillar att ligga och kolla på de andra. Ellen älskar kramar och när hon blir kliad på magen av volontärerna.

 

Emil: Han är nog den som är mest ivrig att lära sig nya saker. Den av valparna som snabbast försöker ta kontakt när man kommer in i deras kennel. Emil kan bli ivrig när det händer något nytt och han är en nyfiken kille. Han är också den som är mest trygg i nya situationer.

 

Emilio: Han är absolut kullens baby. En vänlig kille som uppskattar kramar och mys. Han är mer av en enstöring är sina syskon. Emilio är den minste av dem och kommer nog inte växa så mycket mer, han har ganska så korta ben. Volontärerna beskriver honom som liten men modig. En riktig sötnos.

 

Alla skulle nog kunna passa in i de flesta familjekonstellationer. De kan vara klara att resa i månadsskiftet november/december.

 

thumbnail_066 2

thumbnail_054

thumbnail_057 2

thumbnail_056

thumbnail_059

thumbnail_058