Toppbild9

Coco

Namn: Coco
Kön: Hane
Ålder: Född september 2017
Vikt: 22 kg
Mankhöjd: 63 cm
Finns i: Malaga Dog pound

Beskrivning:

27 augusti 2018

Coco är en otroligt fin galgo/podenco mix. Han hittades i soporna när han bara var en liten valp och togs till Malaga hundgård som SOS samarbetar med. Han blev fort adopterad men nu nästan ett år senare väljer familjen att ta tillbaka honom till Malaga då man inte har tid med honom längre. Detta händer ofta i Spanien och är så tråkigt för hundar som är vana vid att vara i ett hem, att helt plötsligt leva ett kennelliv. 

Coco tycker det är jobbigt att vara instängd i en kennel och han älskar tiden i play pen då han kan få springa av sig och leka med sina kennelkompisar. Han har inga problem med att dela med sig av leksakerna eller mat. Han har fått träffa katter och barn och det fungerar bra. Coco är van vid att bo i ett hem med allt vad det innebär. 

Han är social och framåt och har en härlig personlighet. Man har inte sett någon jaktinstinkt i honom. Han går bra i koppel.

Den som adopterar Coco får en vän för livet. Vi söker ett hem som vill aktivera honom både mentalt och aktivt och hitta på en massa roliga saker. 

Coco är resklar

Film

Film med katter

Film med barn

 

thumbnail_IMG_7902

thumbnail_IMG_7843

thumbnail_IMG_7858

thumbnail_IMG_7868

thumbnail_IMG_7890 2

thumbnail_IMG_7968