Untitled

Layla - bokad

Namn: Layla
Ras: Mastin
Kön: Tik
Ålder: Född februari 2015
Vikt: 41 kg
Mankhöjd: 63 cm
Hals: 48 cm
Finns i: SOS Animals hundgård

Beskrivning:

18 april 2018

Layla är en vacker och vänlig jätte. Hon har nyss flyttat till SOS från en överfull hundgård inåt landet som behövde hjälp. Hon hittades övergiven och har redan tillbringat över ett år på hundgården utan möjlighet att hitta ett eget hem. Ny har hon funnit sig tillrätta på SOS och älskar sitt nya liv. Vi önskar ju trots detta att hon inte ska behöva tillbringa mer tid än nödvändigt på SOS utan att hon inom kort kommer att få flytta till sitt egna föralltidhem.

Layla älska alla, både volontärerna och de hundar hon har bott tillsammans med, hon är snabbt med att räcka fram sin tass till alla personer som hon möter. Hon delar för närvarande kennel med en stor mastinkille och en aktiv mindre hund, vilket fungera riktigt bra. Layla älskar dem båda och leker en hel del med den mindre av hundarna.

En favoritgrej för henne är vatten. Om det inte finns någon badbalja i playpen försöker hon lägga sig i vattenskålarna. Hon har ännu inte fått följa med på promenad ner till floden men det kommer säkert bli en upplevelse för henne, Layla är en lycklig tjej som älskar de dagliga promenaderna och hon är riktigt duktig att gå i koppel. För att vara en så stor hund är hon förvånansvärt vig och hon hoppar enkelt upp på de stora burarna i playpen. Hon rör sig oftast lugnt och långsamt men kan också vara ganska så snabb om hon vill.

Det är en lugn, tillgiven och underbar stor tjej som säkerligen kan passa i de flesta familjekonstellationer. Hon skulle säkert trivas bäst om hon får bo på en gård, eller åtminstone i lantlig miljö där hon kan få strosa runt.

Laya är klar att resa.

stor

032

045

048

055

027