Untitled3

Nara

Namn: Nara
Kön: Tik
Ålder: Född januari 2017
Vikt: 12kg
Mankhöjd: 45 cm

Beskrivning:

6 april 2018

Ett litet rescue inåt landet som vi några gånger har hjälpt till att placera hundar från har åter bett oss om hjälp. Naras liv började som älskat husdjur hos en ung familj men tyvärr ändrades deras situation. De miste sitt hem och Nara hamnade på en hundgård. Hon fick dock ganska snart ett nytt hem som då visade sig vara ur askan i elden för henne. Familjen höll henne bunden utomhus, dygnet runt, oavsett väder, och vintern i Spanien var mycket kall. Till sist var det någon från rescue gruppen som fick reda på hennes situation och lyckades övertala ägarna att skriva över Nara på dem. För tillfället finns hon hos en jättefin fosterfamilj, där kan hon tyvärr inte stanna då kvinnan är gravid och de kan bara låta Nara stanna en kort tid.

Nara älskar människor och är mycket tillgiven och vänligt, hon älskar att få ligga nära i en soffa och mysa. Hon kan några få enkla kommandon. Nara älskar barn och att leka, promenader är också populärt och hon går bra i koppel och det fungerar bra vid möten med andra hundar på promenaden.

Hon bor också tillsamman med fler andra hundar och det fungerar bra. Nara får dock sin mat separat då hon kan vara lite vaktig just när det kommer till maten.

Nu tycker vi att det har varit tillräckligt för denna fina tjej, och hennes nästa hem måste vara ett föralltidhem.  Hon förtjänar verkligen att få lite lugn och ro och att få känna sig hemma, på riktigt.

Nara kan resa inom kort.

stor

Nara 1

Nara 2

Nara 3

Nara 4

Nara 5

Nara 7

Nara 8