Untitled2

Kin

Namn: Kin
Kön: Hane
Ålder: Född juli 2017
Vikt: 18 kg
Mankhöjd: 50 cm
Finns i: Malaga Dog pound

Beskrivning:

30 mars 2018

Kin hittades, som så många andra hundar, övergiven längs en väg. Som tur var plockade en vänlig person upp honom och tog honom till Malaga hundgård som SOS samarbetar med. Det första man gjorde var att kolla om han hade något chip, vilket han inte hade, så någon ägare kunde inte spåras.

Kin har snabbt blivit en av favoriterna hos volontärerna då han har en fantastisk personlighet och det är lätt att falla för hans charm. Han beskrivs som en väldigt kärleksfull hund, han är glad och framåt och kommer bra överens med alla hundar han träffat.

När det ar dags för tid i play pen skiner Kin upp och han utnyttjar tiden maximalt. Han bjuder gärna in till lek och tycker även om att leka med leksakerna som finns. Han håller sig också gärna nära volontärerna och hoppas på lite tid för kel och gos.

När nya hundar ska presenteras in i gruppen är Kin den som är först framme och hälsar.

En sak som man upptäckt är att om volontärerna gör några ljud hänger Kin på och ”pratar” med dem. Han går bra i koppel och har även fått prova på att åka bil.

Denna fina kille har mycket potential och kommer att göra någon familj lycklig med sin härliga personlighet. Han skulle säkert uppskatta en kompis i sitt nya hem.

Kin kan vara resklar från mitten av maj.

stor

IMG_4998

IMG_5042

IMG_5068

IMG_5129

IMG_5160

IMG_5020