Toppbild13

Chova - senior - finns i Sverige

Namn: Chova
Ras: Bodeguera
Kön: Tik
Ålder: Född september 2011
Vikt: ca 11 kg
Mankhöjd: 41 cm
Finns i: Enköping
Kontaktperson: Jeanette Sjöblom 070-3163760

Beskrivning:

13 mars 2018

Chova fick ett eget hem i Sverige i september förra året. Nu har den familjen, pga hälsoproblem, bett oss om hjälp med att hitta ett nytt hem till denna fina tjej. Chova är en problemfri hund, kommer på inkallning, lätt att hantera, klippa klor, skrapa tandsten osv. Hon skäller inte, vare sig i lägenheten eller i bilen. Chova är fortfarande, trots att hon nu är senior, en lekfull tjej som gärna bjuder in till lek. Hon är mycket förtjust i barn.

Nu hoppas vi det finns en familj som tycker att en äldre mysig tjej är precis vad de söker och som skulle passa bra in i deras familj. Hon kommer vara nöjd och glad bara hon får mycket kärlek och promenader.


Innan Chova fick komma till SOS och Sverige så har hon en historia: hon fick under flera år bo själv på en egendom som tillhörde en spansk man, han bodde själv i staden men lämnade henne där. Till sist så rymde hon därifrån i samband med fyrverkerier, var antagligen runt nyår. Hon blev skrämd av dem, detta hade hänt några gånger och till sist slutade det med att mannen gav upp henne och överlåt Chova till SOS. Hon har nu varit med om en del flyttar så vi hoppas verkligen att det nu finns en person eller familj som vill ge henne ett föralltidhem, känns verkligen som om hon är värd det nu.

stor

IMG_4516

IMG_4716

IMG_4734

008

003

002