3214234

Elliot - bokad

Namn: Elliot
Kön: Hane
Ålder: Född januari 2017
Vikt: 6 kg
Mankhöjd: 36 cm
Hals: 25 cm
Finns i: SOS Animals hundgård

Beskrivning:

25 februari 2018

Lille Elliot hittades övergiven ute på landet, han hade lämnats på ett ställe där man ofta hittar övergivna hundar. Han var i bra kondition och man beräknade att han var ungefär ett år gammal.

Det märks att han har haft ett hem, Elliot är vänlig, trygg och älskar människor, så han har säkert inte blivit illa behandlad men det är sorgligt när människor överger sina husdjur när de inte längre är små söta, gulliga valpar, då bestämmer man att man inte längre vill behålla dem, det är tyvärr väldigt vanligt att man gör så. Han var väldigt ledsen när han först kom till SOS och grät  flera dagar då han fick flytta in i en kennel tillsammans med sina nya kompisar.

Elliot har nu funnit sig tillrätta med kennellivet och blivit kompis med sina tre kennelkompisar, han delar för närvarande kennel med lille Björn, (de är väldigt lika), och två större hundar. Det han gillar mest är uppmärksamhet från volontärerna, han fullkomligt älskar när någon tar upp honom så han får ligga i knät. Han är duktig på att gå i koppel.

Elliot har ju inte varit på gården så länge ännu men han har visat sig vara en mysig, lekfull liten hund med en underbar personlighet. Han skulle säkert kunna passa i de flesta familjekonstellationer

Han kan vara klar att åka i början av april.

stor2

001

025

035

042

Elliot

031