Untitled2

Tico

Namn: Tico
Kön: Hane
Ålder: Född december 2012
Vikt: 7 kg
Mankhöjd: 36 cm
Finns i: Malaga dog pound

Beskrivning:

9 februari 2018

Ticos historia är väldigt sorglig då hans förre ägare blev av med sitt hem och i och med det blev Tico och familjens andra fyra vovvar inlämnade till Malaga dog pound som SOS samarbetar med. Det märks att Tico kommer från ett hem då han har svårt för att anpassa sig till det stressiga livet på hundgården, han blir alltid ledsen när volontärerna lämnar honom.

På morgonen när volontärerna kommer så är Tico först med att hälsa och han står på sina bakben och viftar med frambenen för han vill bli upplyft. Han beskrivs som en väldigt trevlig och lugn hund. Tico uppskattar sin tid i play pen och tycker mycket om att leka med sin boll, han har inga problem med att dela leksakerna med de andra hundarna.

Tico uppskattar även när det finns tid för promenad. Han går bra i koppel och är väldigt nyfiken under sina promenader. I sin kennel gör han inte mycket väsen av sig utan ligger mest i något hörn och kopplar av.

Denna fina lilla kille kommer bra överens med all vovvar han har fått träffa. Man har upptäckt att han inte tycker om att få sina klor klippta, då protesterar han. Bra om man känner till detta och kan jobba med att få honom att förstå att det inte är farligt.

Tico skulle nog uppskatta ett lugnt hem, ett hem där han kan få mycket kel och gos och härliga promenader.

film

stor

DSC_0244

DSC_0489

DSC_0474

DSC_0296

DSC_0188