Toppbild13

Maisi

Namn: Maisi
Kön: Tik
Ålder: Född oktober 2015
Vikt: 27 kg
Mankhöjd: 65 cm
Hals: 40 cm
Finns i: SOS Animals hundgård

Beskrivning:

6 januari 2018

Maisi hittades ensam ute på landsbygden av några personer som var på semester. Hon var tunn och det syntes på henne att hon nyligen haft valpar. Vi vet inte om hon var en gatuhund eller hade blivit övergiven av en familj. Personerna som hittade henne tog med henne till en äldre kvinna som SOS har hjälpt till med att placera hundar, hon stannade där några veckor men fick sedan komma till SOS för att det skulle bli lättare att hitta ett eget hem till henne.

Maisi är en vänlig ”jätte”. Hon är en söt, lugn, vänlig och trygg tjej, inte alls påträngande eller besvärlig på något sätt. Nu har hon börjat svara på uppmärksamhet från volontärerna men det som verkligen får igång henne är när hon får leka med tennisbollar. Maisi blir helt ”till sig” när hon får tag i en boll, helt fantastisk hur högt hon kan hoppa för att fånga en boll.

Maisi delar för närvarande kennel med två större hanar, vilket fungerar bra, tidigare delade hon kennel med fyra hundar, det var inte heller några problem. Hon är duktig på att gå i koppel. Maisi är en älskvärd hund som nog tyvärr inte har haft mycket till liv hittills. Hon har bara varit på SOS sedan i slutet av november och nu börjar man att se lite av hennes personlighet. Hon har börjat gå upp i vikt, lärt sig leka och den sorgsenhet man kunde se hos henne börjar försvinna. Så snart hon får ett kärleksfullt eget hem kommer hon utan tvekan att blir en underbar familjemedlem.

Maisi är klar att resa inom kort

stor

003

007

035

2

6

8

1