Untitled3

Aqui

Namn: Aqui
Kön: Hane
Ålder: Född februari 2017
Vikt: 14 kg
Mankhöjd: 47 cm
Hals: 31 cm
Finns i: SOS Animals hundgård

Beskrivning:

21 december 2017

En ung spansk kille kom i slutet av november till SOS med Aqui, han hade tydligen hittat honom som liten valp och hade helst velat behålla honom själv men tyvärr hade situationen förändrats så han kunde inte behålla vovven. Han var desperat och behövde SOS hjälp för att försöka hitta ett bra hem till Agui.

De första veckorna var han väldigt ledsen, han förstod nog inte riktigt vad som hänt honom, att plötsligt hamna på en hundgård istället för ett eget hem var en stor omställning för honom. Undan för undan har han accepterat den nya situationen och börjat att uppskatta kennel-livet. Aqui är en trygg och vänlig kille som tycker om alla volontärer och kommer bra överens med de hundar som han fått träffa.

Han tycker om leksaker och gillar att springa runt i playpen men han har också en lugn sida, han älskar att ligga i knä på någon av volontärerna när det finns plats och tillfälle. En aktiv kille som man nog kan lära en hel del, så förhoppningsvis kan han få komma till en person/familj som vill prova på ex vis agility. Han är en intelligent kille och lyssnar bra.

För tillfället delar han kennel med Tiger och två andra stora hundar och de kommer bra överens. Aqui uppskattar koppelpromenaderna men det märks att han nog inte har varit van vid koppel tidigare, men han har nu fått en del träning så det fungerar bra. Han kommer bli en lojal kompis för rätt person, någon som vill jobba med honom och ge honom vad han behöver, ett aktivt hem, med eller utan andra hundar, men med mycket kärlek är vad vi söker till honom.

 Aqui kan vara klar att åka från slutet av januari

stor

001

003

020

025

028

030