2222222222

Nicholas - bokad

Namn: Nicholas
Kön: Hane
Ålder: Född april 2017
Vikt: 8 kg
Mankhöjd: 38 cm - växer
Finns i: SOS Animals hundgård

Beskrivning:

20 december 2017

Nicholas kom till SOS tidigt i december via en man som hjälpt SOS med en del byggjobb. Nicholas tillhörde en av mannens grannar, en spansk man. Denna man var inte snäll mot sina djur och en dag såg Graham att mannen slog Nicholas med en pinne, och han tog då en diskussion med mannen och sa att han skulle ta hunden från honom – vilket han gick med på utan några diskussioner. Nu befinner sig denna fina kille på SOS där han kan känna sig trygg.

Trots att han kommer från ett dåligt hem är Nicholas en kärleksfull, tillgiven och förtroendefull liten kille, han är i bra kondition men fortfarande mycket tunn under all sin lurviga päls. Det tog några dagar innan fann sig tillrätta med kennel-livet men nu verkar han mycket lycklig. Han delar för närvarande kennel med Robin, Pablo, Chapo och Tito och det är mycket lek och bus i den gruppen av unga killar.

Det som Nicholas tycker allra bäst om är kramar och tillgivenhet, det är fantastiskt hur kärleksfull han är. Han har en mjuk, vänlig personlighet och älskar att bli buren runt som en baby.  Han är säkerligen blandning med vattenhund – men han är väldigt liten med korta ben, han kan nog växa något mer men kommer inte att bli i storlek med en vattenhund, utan fortfarande en liten kille.

Nicholas skulle säkert passa i de flesta familjekonstillationer, han är toppen med andra hundar men skulle lika gärna kunna bo som ensamhund. En enkel och underbar hund helt enkelt.

Han kan vara klar att åka i början av februari.

stor

010

014

016

055