Toppbild3

Frodo

Namn: Frodo
Kön: Hane
Ålder: Född augusti 2015
Vikt: 10 kg
Mankhöjd: 42 cm
Finns i: Malaga Dog pound

Beskrivning:

8 januari 2018

Frodo finns nu på SOS Animals hundgård sedan nästan en månad och han har tagit flytten bra och anpassat sig till livet på hundgården. Han delar för närvarande kennel med fyra andra hundar och de fungerar bra tillsammans. Favoritstunden på dagen är den tid de tillbringar i playpen då de får springa runt och leka, hans favorit är bollar och han går för det mesta omkring med en tennisboll i munnen. Frodo svarar bra på den uppmärksamhet han får från volontärerna men är inte alls påträngande utan kan roa sig själv med boll och andra leksaker. Det märks att han inte har varit van vid uppmärksamhet då han bott på en hundgård med väldigt många hundar och ont om tid för varje hund. Man börjar mer och mer se att det är en mysig och kul vovve. Koppelträning pågår och det går framåt, nu får han ju två promenader om dagen och då blir det förstås bättre och bättre. Frodo är en trevlig kille med stor potential, en aktiv familj som vill träna honom är vad vi söker, vi tror att han skulle tycka det vore kul med exempelvis agility.


2 december 2017

Frodo blev tillsammans med sina syskon dumpade utanför grinden till Malaga hundgård som SOS samarbetar med. Vi försöker hjälpa till med att placera en del hundar därifrån.

Frodo har anpassat sig ganska snabbt till ett kennel liv och han kommer bra överens med de hundar han träffat. Han älskar att busa och det är han som drar igång lekarna. Han tycker också mycket om när det finns hundleksaker till hands att bita i och slänga i luften för att sen jaga dem. Frodo är väldigt vacker med sina speciella teckningar. Han går bra i koppel men är det något som är intressant drar han lite extra. Man har aldrig provat att ha honom lös. Det är mycket action i denna kille så ett aktivt hem är vad som söks till honom.

Frodo kan vara klar att resa från 15 januari.

stor

031

034

045

039

2934_Frodo-(13)

2934_Frodo-(8)