Untitled2

Neo -finns i Sverige

Namn: Neo
Kön: Hane
Ålder: Född december 2014
Vikt: 20 kg
Mankhöjd: 40 cm
Hals: 30 cm
Finns i: Nuvarande familj i Stockholm

Beskrivning:

18 november 2017

Neo har varit hos sin nuvarande familj sedan september förra året. Nu är det tyvärr så att husse inte längre har möjlighet att ha honom kvar så Neo söker nu ett nytt hem. Nedanstående info är skriven av nuvarande husse:


Neo är en nyfiken, lekfull och kelig hund. Han är lyhörd och lättlärd vilket varit fantastiskt under det år jag har haft honom. Det har skett en stor positiv förändring sedan dess och sker fortfarande. Han är oerhört inkännande och försöker ofta läsa av situationer som uppstår  i möten med tex barn och katter. Med barn är han försiktig och har t ex inga problem att dela leksaker. Katter gör Neo nyfiken, han blir intresserad men håller sig på avstånd. 

Neo går bra i koppel. Gillar/behöver vara lös och det klarar han av bra utan att spring iväg. Leka sök eller andra aktiviteter utomhus är favoritsysslan. Gärna springa och leka med sin husse/matte. Hundmöten kan fortfarande vara en utmaning men blir ständigt bättre och med rätt träning kommer det inte vara några problem. Efter hälsning är det inga problem, han kommer bra överens med andra hundar och att samsas i hundgårdar. Harar, rådjur och annat är intressant men han låter de vara.

Har testat gå i gruppkoppel tillsammans med små hundar vilket gjorde honom stressad. Möjligt funkar det bättre med träning och/eller större hundar i gruppen. Han är stabil och trivs bättre generellt med större/kraftigare hundar.

Även om Neo är en aktiv hund har han inga problem att ta det lugnt i soffa/bädd. En riktig kelgris när andan faller på.

NEONyStor

neo101NY

neo112NY

neo21NY

Neo7aNY

NEONY1

NYNeo2