topp-bilder

Cimarron

Namn: Cimarron
Kön: Hane
Ålder: Född november 2013
Vikt: 26 kg
Mankhöjd: 66 cm
Finns i: Malaga Dog pound

Beskrivning:

23 september 2017

Cimarron blev dumpad på det lokala hundhägnet där hundar får somna in efter en viss tid. Malaga Dog pound som SOS samarbetar med tog honom och han har nu befunnit sig på deras hundgård ända sedan november förra året. Så det vore dags för honom att få ett eget hem att flytta till.

Han delar kennel med en väldigt aktiv tik och de fungerar bra ihop. Cimarron har även fått träffat mindre hundar på gården och det har inte varit några problem.

Cimarron drar en hel del i kopplet så det är något man får jobba med, det är ju en ganska stor och stark hund. De kommer tyvärr inte ut på promenad regelbundet då det är så många hundar på gården, beroende på detta så finns mycket energi som behöver komma ut. Det brukar dock lugna sig efter en stund. Cimarron uppskattar mycket sin tid i playpen och vill gärna bada i den lilla poolen som finns till hundarna.

Vi söker ett aktivt hem med mycket tid till denna fina kille. Massa kärlek, härliga promenader och gärna någon slags aktivering/ hjärngympa skulle han säkert uppskatta.

Han är nu nerklippt men det finns, som ni ser, även bilder på före klippningen så man kan se hur han kommer se ut igen när pälsen väl växer ut igen.

Film

Stor

DSC_0954ny

DSC_0141

DSC_0479ny

DSC_0005ny

DSC_0376

DSC_0480