Untitled2

Trasto - placerad

Namn: Trasto
Kön: Hane
Ålder: Född januari 2012

Beskrivning:

24 mars 2019

Glädjande nyheter - en av våra volontärer som varit på gården både många och långa perioder förälskade sig i Trasto och beslöt att ge honom ett hem. Pga den situation som uppstått med hundgården är detta extra härligt, nu kommer han få några år i egen familj, där det redan finns ett antal hundkompisar, Även de naturligtvis från SOS.September 2018

Trasto delar nu kennel med två andra vovvar, en tik och en hane, han mår bra och de trivs tillsammans. Hans fd bästis Kelly fick ett eget hem och har flyttat. Han har lugnat sig, men är fortfarande en försiktigt kille, vilket han nog också kommer vara framöver. Han får komma ut på härliga promenader vilket han uppskattar, Trasto tycker också mycket om när han får komma på sina besök i volontärernas hus, dit får han komma en gång i veckan. 
19 augusti 2017

Trasto hittades i mycket dåligt skick på en gata. Han blev omhändertagen av en före detta volontär där han fick bo de första veckorna för att återhämta sig. Han befinner sig sedan oktober 2013 på SOS. Trasto var mycket skygg nar han kom in. Han är bättre idag men är fortfarande väldigt försiktig av sig vid nya möten. Trasto har väldigt mycket jaktinstinkt i sig. Han har blivit lugnare med åren och han håller sig ofta för sig själv eller med sin bästis Kelly. Han kan ibland komma upp och sätta sig bredvid en och då kan man kela med honom väldigt länge. Något som han uppskattar mycket.


Faddrar:

Catherine Schöffel - betalar varje månad

Britt-Marie Hietamäki   -  betalar varje månad

Från februari 2019

Cecilia Löfveberg

Monica Salmi

Eva-Lena och J-E Håkansson

Från januari 2019

Lucy Ringdahlstor

1

3

5