klar 7

Annie - bokad

Namn: Annie
Ålder: Född oktober 2016
Vikt: 5 kg
Mankhöjd: 35 cm

Beskrivning:

24 augusti 2017

Lilla Annie söker fortfarande sitt hem. När det gäller hennes beteende mot män så säger fosterhemmet att det inte är något stort problem, matten har haft henne med på sitt jobb på en veterinärklinik och där är inte några problem med de män som arbetar där. Hon kan också skälla när hon träffar nya människor men när de lärt känna varandra är det inte några problem, det är väl en osäkerhet hos henne och man får vara beredd på att ge henne den tid det kan ta för henne att vänja sig vid allt nytt.
3 juni 2017

Annie hittades i november förra året, vid soptunnorna. Den som hittade henne tog henne till en veterinärklinik, man trodde då att hon var ca 4-6 veckor gammal. En av kvinnorna på kliniken tog hem henne och hon finns nu kvar där i väntan på sitt alldeles egna hem. Det finns både andra hundar samt katter i hemmet och det fungerar bra dem emellan. Det som de nu märkt gällande Annie är att hon är väldigt osäker runt män, hon skäller på dem och springer fram och hugger i luften mot dem. Hon har inte bitit någon men det är ju naturligtvis inte så kul. Orsaken är nog att hon inte alls hittills varit van vid män då det endast finns kvinnor i hushållet. Det är något att jobba med för den nya familjen, att få henne att lita även på män.

Annie är en mycket energisk och ”studsig” tjej, men hon kan även koppla av och mysa lite emellanåt. Hon är rumsren men man måste hålla koll på henne när hon säger till att hon vill gå ut, hon går till dörren och visar vad hon vill och om man inte uppmärksammar det kan en olycka hända. Koppelträning pågår, det går ganska bra men behövs mer träning.

Vi kan tänka att denna lilla söta tjej, med tanke på hennes energi, skulle tycka att det vore kul med att hem som ville jobba en del med henne, kanske skulle hon kunna passa för och tycka om agility eller liknande.

stor

IMG_3420

IMG_1405

IMG_1400

FullSizeRender2

IMG_3405

ny1708231

ny1708235

ny1708232