342424

Dougal - bokad

Namn: Dougal
Kön: Hane
Ålder: Född januari 2017
Vikt: 10 kg (18 maj)
Mankhöjd: 39 cm - växer

Beskrivning:

19 maj 2017

Dougal och hans bror Diego föddes på en liten lantgård I en by inåt landet. De var en kull på fyra valpar, vars mamma är en spansk vattenhund. Bonden ville bara behålla en valp, han gav bort en till en vän och de andra två skänkte han bort till vem som än ville ha dem. De finns nu båda två på SOS.

Dougal är en ganska lugn och tyst valp, han bor för tillfället med sin bror och tre andra valpar i ungefär samma ålder. Han är ”tänkaren” bland dem, han tycker mest om att kolla på när de andra bråkar om någon leksak och väntar tills de tappat intresset för leksaken, då hämtar han den och brukar då antingen lägga sig på den eller om de är i playpen försöker han att gräva ner leksaken. Ibland kan även Dougal delta i leken och springa runt men han är verkligen en ”cool” kille om man jämför honom med brodern Diego. Han gillar tillgivenhet och blir glad när han får komma upp i någons knä men han skulle aldrig hoppa upp om man inte säger att det är ok. Koppelträningen går bra för honom.

Dougal växer fortfarande och kommer troligtvis att bli en mellanstor hund, som säkert kan passa i de flesta familjer. En enkel, okomplicerad och väldigt söt kille.

Han kan vara klar att åka från ca 25 juni.

stor

086

080

047

031