klar 2

Biscuit - bokad

Namn: Biscuit
Kön: Hane
Ålder: Född december 2016
Vikt: 5 kg
Mankhöjd: 34 cm

Beskrivning:

13 maj 2017

Biscuit hittades på gatan i en by inåt landet av en spansk flicka när han bara vara några veckor gammal. Hon tog med honom hem, hon bodde med sina gamla föräldrar och de ville inte att hon skulle behålla honom. Sen hände olyckan, att en av föräldrarna råkade trampa på honom, på hans ena bakben. Han är ju en väldigt liten kille och då de besökte veterinären för att röntga honom kunde de konstatera ett brott på ena bakbenet. Behandligen blev att han fick ha en skena under flera veckor och han är nu helt återställd. När hans behandling var klar fick han komma till SOS och vi hoppas nu förstås att det finns en familj som faller för honom. Han är väldigt söt men vår medarbetare Gill säger att kameran ”inte gillar honom” men att han verkligen är super-söt.

Biscuit är en fantastisk liten kille, tillgiven, trygg och lekfull. Han älskar alla och kommer bra överens med alla hundar, både de han bor med och de andra han möter när det är dags för lekstunden i playpen. För tillfället delar han kennel med fyra andra valpar och den han gillar allra mest är kennelkompisen Abby. Promenaderna är mycket uppskattade och han är redan duktig på att gå i koppel.

Biscuit tycker om när man plockar upp honom för lite kel och mys, sitter i knät så länge han får, när han blir nedsläppt letar han genast upp sina kompisar och deltar i deras lekar. En underbar liten kille som nu glömt bort sin dåliga start i livet. Han kan säkert passa de flesta personer/familjer.

Biscuit kan vara klar att resa till sitt nya hem efter den 25 juni.

stor

040

063

010

006