3214234

Tyson - bokad

Namn: Tyson
Kön: Hane
Ålder: Född april 2015
Vikt: 15 kg
Mankhöjd: 48 cm

Beskrivning:

3 juni 2017

Tyson blev övergiven av sin spanska familj när han var ca sex veckor gammal. De lämnade honom i trädgården när de flyttade. Till sist var det några grannar som uppmärksammande honom, då var han mycket mager, mycket rädd och täckt av fästingar och loppor. Han fick komma till en hundgård, som drivs av en kvinna som SOS hjälper med att placera hundar. Till att börja med fick han bo inne, medan han piggade på sig, hos dem i huset. Sedan fick han flytta ut i en kennel. Tyson, liksom alla hundar på gården, bara älskar människor, han är trygg och vänlig. Då det kan vara lätt för hundarna att stressa upp sig på gården så delar han för tillfället kennel med bara en annan hund, lilla Misty och det fungerar jättebra. Under dagtid så får de ibland vara tillsamman med fler av gårdens hundar och det fungerar bra.

När han varit på besök hos veterinär skötte han sig utmärkt.Tyson skulle kunna passa in i de flesta familjer och skulle nog också uppskatta en hundkompis.

Vill ni ha mer information om Tyson så ring gärna Nina Ihrner på tel 0707-413510. Hon har nyligen varit på hundgården och träffat Tyson mfl.

stor

1

10

3

7

8

9