Untitled3

Henry - bokad

Namn: Henry
Kön: Hane
Ålder: Född september 2016
Vikt: 10 kg (25 mars)
Mankhöjd: 42 cm - växer
Hals: 27 cm

Beskrivning:

25 mars 2017

Henry hittades ensam på en stig nära SOS i december av några av volontärerna. Han var bara några månader, mycket liten men vid god hälsa. Vi tror att någon lämnat honom just där för att han skulle hittas då de visste att volontärerna brukar gå den vägen. Till att börja med fick han bo i huset med volontärerna men runt jul så erbjöds sig en person att ha honom som fosterhund så han fick flytta och bo i ett hem, där bor han fortfarande kvar i väntan på sitt alldeles egna hem.

I fosterhemmet finns en äldre dominant vovve och även en mycket bestämd katt, både hunden och katten har accepterat Henry och fostermatten beskriver honom som en mycket glad liten valp. Hemmet ligger i ett mycket lugnt område och har en stor gård som inte är helt inhägnad, Henry har aldrig försökt gå iväg på några egna utflykter utan håller sig nära huset. På promenader tillsammans med den andra hunden har han aldrig koppel då det inte finns några faror, såsom bilar i närheten. Han har varit hos veterinär för vaccinering och kontroll, det var inte några problem vare sig med bilåkningen dit eller vid veterinärbesöket.

Henry är mycket tillgiven och lekfull och han älskar alla som han möter. Om fostermatten måste säga något lite negativt om honom så skulle det vara att han väcker henne varje morgon för att han vill ha frukost, han älskar mat och han älskar sina leksaker. Men det är väl egentligen inte något större problem. Han skulle säkert kunna passa i de flesta familjer. Han är trygg nog för att bo som ensamhund men skulle också passa in i ett hem där det redan finns någon kompis.

Han är en mycket söt kille, men svår att fotografera, han vill inte hålla sig stilla och så är han ju svart vilket inte gör det lättare. Henry kommer antagligen att växa något mer så han blir mellanstorlek. Han kan vara resklar inom kort.

stor

032

041

Hen 6

003

006