22

Po - bokad

Namn: Po
Kön: Hane
Ålder: Född juni 2012
Vikt: 14 kg
Mankhöjd: 38 cm

Beskrivning:

5 april 2017

Po har nu bott på ett litet shelter inåt landet I fyra år, sedan han var valp. Han är en jättefin hund och nu vill vi gärna hjälpa till så att han får ett eget hem. Fyra år är alldeles för länge att vänta, så nu hoppas vi att det är någon ”där ute” som tycker att han skulle passa perfekt i deras familj.

Po är en mycket vänlig och trygg kille som älskar uppmärksamhet. Då det är många hundar på gården blir det tyvärr inte så mycket tid över till var och en. När några av våra medarbetare nyligen besökte gården blev han så lycklig och ville att de skulle stanna och gosa med honom hela tiden. Han delar för närvarande kennel med två tikar och det fungerar mycket bra. Under åren har han ju delat kennel med fler olika hundar, både tikar och hanar. Det spelar ingen roll, han fungerar med alla.

Det är ett fåtal gånger som han fått komma ut, det har varit vid veterinärbesök. Detta har gått bra och han har då gått bra i koppel. Po är en liten hund med stor personlighet, han vill väldigt gärna vara till lags. Han har väntat nu i flera år så nu är det hans tur. Med tanke på hans bakgrund så söker vi ett ganska så lugnt hem där det inte händer så mycket. Po är dock så trygg så med tiden, kan han säkert anpassa sig till de flesta situationer.

Vi håller tummarna för Po, han kan vara klar att resa inom kort.

Stor

Niels new day pics 082

Niels new day pics 078

Niels new day pics 076

Niels new day pics 077