Toppbild6

Bobby

Namn: Bobby
Kön: Hane
Ålder: Född januari 2015
Vikt: 9 kg
Mankhöjd: 38 cm

Beskrivning:

4 april 2017

Gemensam beskrivning:

Bobby och Pepe, som sannolikt är bröder, bodde på gatorna i en liten by i många månader. De räddades sedan av en spansk rescue grupp för nästan ett år sedan och har sedan dess bott i fosterhem. Gruppen har under hela tiden försökt att hitta hem till pojkarna men ingen har varit intresserad av dem. Nu har SOS blivit tillfrågade om vi kan hjälpa till att hitta hem till dem. De har det tyvärr inte så kul i det fosterhem de bor i, inte pga personerna men då det finns fler katter i hemmet och ingen av bröderna går ihop med katter så har det resulterat i att de får bo uppkopplade på gården hela dagarna. Det är inte en bra situation utan vi måste försöka hjälpa dem att få komma därifrån.
Både Bobby och Pepe är vänliga killar, de har inte några problem med andra hundar. De får komma ut på promenader och går då bra i koppel.

Som de bor nu får de inte alls det liv som de förtjänar, meningen var att de skulle vara en kort period i fosterhemmet. Fosterfamiljen är som sagt medveten om att situationen inte är bra och är därför tacksamma för hjälpen med att omplacera dem. Bobby och Pepe har antagligen bott tillsammans hela livet men det är inte nödvändigt att de placeras ihop.

Bobby:

Bobby är den som är tryggast av bröderna och var också lättast att fånga in när de räddades. Han beskrivs som mycket kärleksfull och vänlig när han möter människor för första gången.

Pepe:

Pepe är den ängsliga av bröderna och att fånga in honom tog längre tid. Under tiden i fosterhemmet har han blivit mer framåt och hans självförtroende har vuxit. I ett eget hem, där han skulle få mer uppmärksamhet tror fosterhemmet att han skulle bli lika trygg och säker som sin bror.

De kan vara klara att resa inom kort.

Stor

Bob 5

Bob 4

Bob 6

Bob 1

Bob and Pep