Untitled2

Mila - finns i Sverige

Namn: Mila
Kön: Tik
Ålder: Född december 2013
Vikt: 5 kg
Mankhöjd: 34 cm
Finns i: Fosterhem Munsö (Stockholm)
Kontaktperson: Jeanette Sjöblom 070-3163760

Beskrivning:

28 mars 2017

Mila räddades, tillsammans med sin mor, från ett kommunalt hundhägn. Det var en volontär på en liten hundgård som visste att de blivit inlämnade där av sin fd familj, där de inte haft det så bra. Då det är en liten by så kände alla till familjen och då det blev känt att de lämnat bort sina hundar så hämtade denna volontär dem direkt. Milas mor hittade ganska snabbt ett eget hem och Mila fick flytta till ett fosterhem i väntan på sitt egna hem. Nu har hon varit där ett bra tag och SOS blev, genom vår medarbetare Gill, tillfrågade om vi kunde hjälpa till att hitta ett hem till denna söta lilla tjej.

Mila är nu en mycket glad och älskvärd liten hund. I sitt fosterhem så får hon för första gången känna hur det är att vara en älskad vovve, och hon tycker mycket om att kela. Hon går bra i koppel men om hon fick skulle hon säkert tillbringa hela promenaden i mattes famn i stället. Mila älskar närhet. I hemmet finns ytterligare en liten vovve och de fungerar bra ihop. Hon fungerar bra inne i huset och hon är rumsren.

Mila uppskattar sina promenader till en park när de möter en massa andra hundar och hon har skaffat sig många hundvänner. Hon har även fått träffa barn och det märktes att hon tyckte om det. Fostermatten är mycket förtjust i Mila men har tyvärr inte möjlighet att behålla henne. Nu hoppas vi att vi skall kunna hjälpa till med att hitta Milas för alltid hem. Hon kan vara klar att åka inom kort.

stor

Mila 6

Mila 7

Mila 8

Mila 2

Mila 1