klar 6

Woody - bokad

Namn: Woody 2
Kön: Hane
Ålder: Född juni 2016
Vikt: 6 kg
Mankhöjd: 35 cm
Hals: 25 cm

Beskrivning:

25 mars 2017

Woody och hans bror Buzz hittades övergivna som små valpar ute på landet och lämnades till damen i Alora som SOS hjälper. Vi har ju förstås inte en aning om deras historia och de har alldeles nyligen kommit till SOS så man håller på att lära känna dem lite mer. Båda två har något sorgset över sig, det var många hundar i fosterhemmet de kom ifrån och bara damen själv som skulle sköta alla, det blev därför inte så mycket tid till varje hund. Nu delar de kennel med fyra andra hundar, som alla kommit från Alora. Woody är inte van vid så mycket mänsklig kontakt, men detta kommer säkerligen ändras ganska snart nu när de väl är på SOS och kommer få mycket närhet med volontärerna. 

Det funkar bra i kenneln, när volontärerna går in i där kan han gå fram och hoppa upp mot deras ben för att be om lite uppmärksamhet, men han är så försiktig så de knappast märker honom. När han får komma upp är han nöjd och glad över att få lite kramar och mysa lite i famnen. Han är duktigt i koppel och även veterinärbesöket fungerade bra.

Woody och Buzz är ju, som man ser på bilderna,yorkshire-mixar. Vad de mer har i sig vet man förstår inte men den som är mest ”yorki-lik” till sättet är Buzz. 

Ett kärleksfullt hem söker vi, som alltid, till denna lilla söta kille. Det bör inte finnas barn under skolåldern.

Han kan vara klar att åka från mitten av maj. 

stor

Woody2

Woody1

056

038

024