Toppbild9

Frida - bokad

Namn: Frida
Kön: Tik
Ålder: Född december 2016
Vikt: 7 kg (25 mars)
Mankhöjd: 32 cm - växer
Hals: 29 cm

Beskrivning:

25 mars 2017

Frida blev, tillsammans med sin syster Ginny, nyligen räddade från valprummet på en avlivningsstation av damen i Alora. Nu har de, tillsammans med fler andra hundar, kommit till SOS för att lättare kunna hitta egna ”föralltidhem”. 

Hon är som en liten baby, då hon nyligen kommit till SOS är hon fortfarande lite tyst och försiktig och håller sig bakom sin syster när det händer saker. Det fungerar bra i kenneln som hon delar med sin syster och fyra andra hundar.

Frida älskar verkligen kramar och gos från volontärerna, hon är inte alls påträngande men när de tar upp henne i famnen är hon mycket nöjd och visar att hon trivs med närheten. Hon leker gärna, speciellt med sin syster, de två brukar ofta starta en lek efter att de fått sin frukost.

Koppelträningen går bra. Man brukar ibland försöka lista ut vad det kan vara för blandningar i våra hundar men när det gäller Frida och Ginny är det mycket svårt, de är inte alls lika och vi tror inte att Frida kommer växa så mycket, hon har korta ben och blir nog fortsatt en liten tjej.

Hon kan säkert passa i vilken familj som helst, huvudsaken är att hon får mycket närhet och kärlek. En underbart söt liten flicka. Frida kan vara klar att åka från mitten av maj.

 

stor

017

031

037

Frida and Ginny

Frida2

Frida4