klar 7

Nico - bokad

Namn: Nico
Kön: Hane
Ålder: Född augusti 2014
Vikt: 6 kg
Mankhöjd: 31 cm
Hals: 27 cm

Beskrivning:

25 mars 2017

Nico har nyligen kommit till SOS från en spansk dam i Alora, en by inåt landet. Många kommer och lämnar hundar till henne och SOS har bestämt att hjälpa henne med att placera en del hundar. Vi gjorde det även under förra året, då hon har svårt att själv placera. När han blev lämnad till damen upptäcktes att han hade ett chip men hans fd familj ville inte ha honom tillbaka men det tog ändå flera månader innan de gick de med på att skriva på överlåtelsen av honom så att han skulle kunna få ett nytt, eget hem.

Han är en vänlig och trygg liten hund som älskar kramar och uppmärksamhet från volontärerna. För närvarande delar han kennel med Tara, Spirit och Kaya och det fungerar jättebra. Nico fungerar även med hanhundar men får han välja så föredrar han att umgås med tjejer. 

Han är duktig på att gå i koppel och när han nyligen var hos veterinär för vaccinering och undersökning skötte han sig bra.

Nico är en härlig liten kille som skulle uppskatta att få en mjuk bädd eller en skön plats i soffan hos sin egna familj. 

Han skulle säkert kunna passa in i de flesta familjer men vi tror att en lugnare familj, där det inte händer så mycket, skulle passa honom bättre än en aktiv med barn. 

Nico kan vara klar att åka från mitten av maj.


stor

Nico

076

019

027