Untitled2

Ledin

Namn: Ledin
Kön: Hane
Ålder: Född augsti 2016
Vikt: 14 kg
Mankhöjd: 50 cm (28 mars)
Hals: 32 cm

Beskrivning:

28 mars 2017

Ledin är en lugn och säker kille. Han är framåt och har mycket vilja och glädje i sig. Han är väldigt träningsvillig och lär sig gärna nya trick och fort går det. Väldigt intelligent. Tycker om vatten så han kommer troligtvis vara en hund som gillar att bada. Han har inga problem med barn och har inte reagerat så mycket på de katter vi mött på promenader.

2 januari 2017

Ledin hittades tillsammans med fem syskon av en spansk man när de var väldigt små. Han gick runt med dem på barerna och försöket hitta folk som ville ta hand om dem då han själv inte hade möjlighet. Han placerade två stycken och fyra fick komma till SOS, det var i oktober månad. Det var fyra små killar. En valp, Takida, är bokad till Sverige och en, Bowie, har fått hem i Spanien. Nu är det Jackson och Ledin som söker sina egna hem.

De är båda jättefina och snälla killar, som nu bor tillsammans med sex andra valpar i en stor kennel och hela dagarna går åt till lek. De har fått börja med koppelträning och det går bra.

Båda tycker mycket om kramar och när de får uppmärksamhet.

Enda skillnaden mellan dem är att Jackson är lite mer framåt och mycket nyfiken. Ledin är säker men inte riktigt så framåt som sin bror.

Jackson och Ledin fungerar mycket bra med alla de andra valparna i sin grupp och även med de andra hundarna när de får besöka volontärernas hus.

Ledin skulle nog uppskatta ett hem där det finns en hundkompis men Jackson kan säkert fungera även som ensam hund. De skulle passa i vilken sorts familj som helst.

De är ju ännu unga och kommer nog att växa något mer, hur mycket är svårt att säga.

014Stor

002

012

020

013

004

008