Toppbild3

Hans - bokad

Namn: Hans
Kön: Hane
Ålder: Född juni 2016
Vikt: 12 kg
Mankhöjd: 50 cm
Hals: 29 cm

Beskrivning:

28 mars 2017

Hans- En glad kille som är väldigt hängiven. Han är inte den som hoppar upp i ansiktet och tigger om uppmärksamhet. Men när du öppnar dig för honom så öppnar han sig tillbaka! Han älskar alla sorters aktiviteter. Om man vill ta en långpromenad eller bara sitta i soffan och mysa eller kasta boll så hakar Hans på i vått och torrt.

12 december 2016

Gemensam beskrivning Hans och Greta, (Hansel och Gretel):

Greta och hennes bror Hans räddades från början av damen i Alora som SOS hjälper med att placera hundar. De hade som mycket små valpar blivit inlämnade på en avlivningsstation.

De fick komma från henne till SOS i september månad.

Båda är underbara, lekfulla valpar. De delar kennel med fem andra hundar. Under tiden i playpen är de tillsammans med en större grupp av hundar och det uppskattar de också. Något de också verkligen älskar är när de får komma till volontärernas hus, som de får göra någon gång i veckan, då hoppas de på att få dela säng med någon volontär under siestan.

Hans:

Trygg, busig och kul, det är en kort beskrivning av honom. En riktig karaktär. Han tar mycket efter det som hans hundkompisar runt honom gör – springer de runt och skäller så måste han också göra det. Han vill gärna var en i gänget men är ju fortfarande en ”baby” som älskar att sitta i knä för lite kramar. Koppelträning har börjat och där kan man nog behöva jobba lite med honom. På vägen ut på promenad kan han dra en del och har också en del ljud för sig. På hemvägen så går det bättre, han får nu lite ensampromenader för att träna. Bättre när det inte finns några andra hundar med, som stör. Han lyssnar bra när det bara är han, och lite godis. Innan hans förre ägare lämnade in honom för avlivning hade de ändå haft tid att kapa av hans svans, men han är jättesöt och fin med sin lilla ”stump”.

Han kan säkert passa i vilken typ av familj som helt, både med en annan hund eller som ensamhund, kanske ensamhund vore att föredra då man då har mer tid att ge honom för med träning kommer han bli en toppenhund.

Han kan vara klar att resa i januari

storny

Hans17mars

Hans17mars4

Hans17mars3

Hans17mars7

Hans17mars5

012

035

037Stor