Toppbild5

Välkommen till SOS Animals shop!

Shopen är vilande för tillfället, men det som står nedan går att beställa. Skriv bara på inbetalningen vad ni önskar och namn och adress.Sortiment

Silverpaketet Silverpaketet2

Silverpaketet får man genom att man sätter in en summa pengar, 100:-, 250:- eller 400:- på SOS Animals Sveriges konto. Pengarna från Silverpaketet går till mat- och vattenskålar, bäddar och scaliborhalsband som skyddar mot insekter så som mygg, sandflugor och annat. Du får ett gåvobevis på fint papper som du kan ge bort eller ha själv. Ange den summa du vill sätta in i shoplistan!

 

 

Silverpaketet 

 

Guldpaketet

Guldpaketet får man genom att man sätter in en summa pengar, 500:-, 750:- eller 1000:- på SOS Animals Sveriges konto. Pengarna från Guldpaketet går till flygburar, kojor och veterinärvård. Du får ett gåvobevis på fint papper som du kan ge bort eller ha själv. Ange den summa du vill sätta in i shoplistan!

Guldpaketet

 

Fadderskapsbevis

Inte alla hundar på SOS är aktuella för adoption. På SOS avlivas endast hundar när det är för hundens eget bästa, vilket innebär att en del hundar får ett permanent hem på gården. En del är för gamla för adoption, andra har blivit hemmastadda på gården, är för skygga, sjuka eller handikappade. Du kan hjälpa dem genom att sponsra deras liv på hundgården i Spanien. Det kostar 500:- per år och du får ett fadderskapsbevis med kort information och bild på din hund. Nedan kan du klicka dig vidare för att läsa om de fadderhundar som bor på SOS Animals hundgård. För att se och läsa om hundarna du kan blir fadder till, klicka här. Om du vill bli fadder, glöm ej att ange hundens namn vid betalningen.

 


 
För- och efternamn:

Adress dit beställningen ska skickas:

E-post:

Detta vill jag beställa. Ange även hur många av varje artikel du vill ha.:

Summan som jag sätter in på postgiro 183341-7: