Toppbild9

Välkommen till SOS Animals shop!

 

Varför inte handla presenter, klappar och ömhetsbevis till både människor och hundar i SOS Animals Sveriges egna shop? Dina nära och kära får fina saker och vinsten kommer SOS Animals hundar i Spanien till del! SOS Animals Sverige säljer två böcker, en kalender, Silver- och Guldpaketet, Glukosamin, No Plack samt fadderskapsbevis. För tillfället är även allt utom kalendern fraktfritt!

Så här går du till väga för att handla!

1. Välj ut vad du vill köpa. Pris står vid varje artikel.

2. Fyll i shoplistan (längst ner på sidan) med all information och klicka på skicka.

3. Räkna ihop summan (glöm inte kostnad för eventuel frakt), sätt in pengarna på SOS Animals Sveriges Postgiro 183341-7, ange för- och efternamn som meddelande i betalningen.

4. Invänta dina artiklar som kommer med posten. Räkna med upp till fem arbetsdagar för leverans.

 

Sortiment

Silverpaketet Silverpaketet2

Silverpaketet får man genom att man sätter in en summa pengar, 100:-, 250:- eller 400:- på SOS Animals Sveriges konto. Pengarna från Silverpaketet går till mat- och vattenskålar, bäddar och scaliborhalsband som skyddar mot insekter så som mygg, sandflugor och annat. Du får ett gåvobevis på fint papper som du kan ge bort eller ha själv. Ange den summa du vill sätta in i shoplistan!

 

 

Silverpaketet 

 

Guldpaketet

Guldpaketet får man genom att man sätter in en summa pengar, 500:-, 750:- eller 1000:- på SOS Animals Sveriges konto. Pengarna från Guldpaketet går till flygburar, kojor och veterinärvård. Du får ett gåvobevis på fint papper som du kan ge bort eller ha själv. Ange den summa du vill sätta in i shoplistan!

Guldpaketet

 

Fadderskapsbevis

Inte alla hundar på SOS är aktuella för adoption. På SOS avlivas endast hundar när det är för hundens eget bästa, vilket innebär att en del hundar får ett permanent hem på gården. En del är för gamla för adoption, andra har blivit hemmastadda på gården, är för skygga, sjuka eller handikappade. Du kan hjälpa dem genom att sponsra deras liv på hundgården i Spanien. Det kostar 400:- per år och du får ett fadderskapsbevis med kort information och bild på din hund. Nedan kan du klicka dig vidare för att läsa om de fadderhundar som bor på SOS Animals hundgård. För att se och läsa om hundarna du kan blir fadder till, klicka här. Om du vill bli fadder, glöm ej att ange hundens namn vid betalningen.

 


Hardy

liten

Mollyliten

Campo90

Hardy

Olly

Molly

Campo


  


liten
Baloo1
Nils48382310_2495773903773014_2226907394418409472_n
Trasto
Baloo
Nils
Samson

   

 

 

Glukosamin Glukosbild 130:- (Ord. ca pris 199:-)

Glucosamin Maxidog 90 tabletter

Innehåll

Glukosamin 250mg

Sodium Chondroitin sulfat 200mg

Askorbat 39mg

Manganese 11mg

Dosering står på burken

Glukosamin finns naturligt i kroppen och har till uppgift att underhålla och nybilda brosk och ledvätska. Glukosamin bygger upp kroppens leder, förebygger slitningsskador samt verkar stötskyddande och smörjande i kroppens leder. Glukosamin är framställt av skaldjur.

 

No Plack 120: (Ord. ca pris 169:-) Plackbild

No plack 60g

Innehåll

Algae, ett algbaserat ämne

Dosering står på burken, mått medföljer

Stop plack bidrar till en bättre munhälsa för din hund (eller katt) då det motverkar plack, tandsten och dålig andedräkt. Det algbaserade ämnet algae försvårar för plack, vilket är beläggningar av bakterier och foderrester, att få fäste på tänderna. Detta motverkar i sin tur bildandet av tandsten. Det kan även få plack och tandsten som redan bildats att luckras upp och försvinna. Pulvret är väldigt drygt.

 

 

 

 

 

 För- och efternamn:

Adress dit beställningen ska skickas:

E-post:

Detta vill jag beställa. Ange även hur många av varje artikel du vill ha.:

Summan som jag sätter in på postgiro 183341-7: