klar 7

Hundträff Munsö

 

Nu är det dags igen för vår årliga sommarträff. Den kommer i år att äga rum lördagen den 11 augusti. Det går bra att komma när man vill från kl 11.00 och så tänkte vi hålla på till ca 16.00, Vi fixar kaffe och sen äter vi tillsammans vid 13-14 tiden. Grillar om vädret tillåter, annars något annat. Kostnaden för detta är 100:-/person och det går bra att betala på plats, vi har swish nu så det är enklast då man slipper kontanter. 

Om du/ni har tänkt komma vill vi gärna veta det senast den 8 augusti så vi kan planera vad vi behöver handla. Anmäl er till mail: jeanette.sjoblom@sos-animals.se eller styrelsen@sos-animals.se. Det går naturligtvis bra att ringa också, antingen till Nina 070-7413510, ellerJeanette 070-3163760. Meddela då också om ni är vegetarian eller vegan.


Vi har inte planerat några speciella aktiviteter men det brukar vara populärt att gå ner till vattnet så att hundarna kan få bada och svalka sig. Det går naturligtvis bra för husse och matte också att bada där. Annars är det trevligt att bara träffas och se alla fina hundar, och familjer förstås. Vi hoppas såklart på vackert väder men håll ändå utkik här på hemsidan om det eventuellt skulle bli någon ändring, om det skulle bli störtregn och storm t.ex. Men vi håller tummar och tassar.

 

Vägbeskrivning:

Om ni åker kommunalt är det buss 311 eller 312 från Brommaplan, hållplatsen heter Kersösund, Observera att det finns ett Kärsö vid Drottningholm också. Gå inte av där, resan tar ca 40 minuter.

Med bil åker man ut mot Ekerö, vid Tappström tar man vänster mot Ekerö/Adelsö, sen är det bara "raka spåret" i ca 20 minuter tills ni kommer till den stora blå skylten där det står Munsö, strax därefter finns en busshållplats och efter den en liten väg in till höger, Alltså första till höger efter Munsö-skylten. Sen ska ni köra över gärdet. Kan vara lite svårt med parkering så slå gärna en signal när ni närmar er så vi kan säga vart ni skall ställa bilen.