Toppbild6

Praktik på SOS-Animals

För att göra din praktik på SOS Animals hundgård utanför Malaga måste du ha fyllt 18 år och minst gå sista året på gymnasiet. Du måste älska hundar av alla sorter och storlekar och får inte vara rädd för dem. Det är ingen semester utan ett hårt arbete som vi är mycket tacksamma för att du vill komma och hjälpa oss med.
För att du ska kunna praktisera hos oss måste du ha en handledare på din skola som kan intyga att du kommer klara det arbete som finns på gården. Du tar kontakt med din handledare och ber han/hon att kontakta Anna Salmi (anna.salmi@sos-animals.se) och berätta varför du är lämplig att göra din praktik hos oss, samt när praktiken är. Har vi möjlighet att ta emot dig och vi anser att du har möjligheter att klara av arbetet ska du skicka ett personligt brev till Anna. Mer information om det ges till din handledare.
Alla som arbetar inom SOS Animals gör det ideellt. Vi erbjuder dig gratis boende under din tid som praktikant på hundgården i Spanien. Mat och flygbiljett står du själv eller skolan för.
Kontakta Anna Salmi om du har några frågor angående praktik; anna.salmi@sos-animals.se.


IMGP8926 - Kopia