klar 7

Erbjudande från R+ Hundskola!

RasmusJag heter Rasmus Andersson och driver R+ Hundskola, en firma som arrangerar hundkurser och seminarier samt erbjuder privatlektioner och rådgivning i och omkring Malmö. Jag har rötterna i omplaceringsvärlden där jag engagerat mig långt innan jag bestämde mig för att börja jobba med hundar. Jag delar livet med två omplaceringshundar, rottweilern Deus och bordercollien YipYap och vill göra vad jag kan för att hjälpa hemlösa hundar att få en bra start i Sverige.

Jag är utbildad hundinstruktör vid Hundens Utbildningsakademi och läser under 2011 till hundpsykolog samtidigt som jag går Canis ettåriga klickertränarutbildning.

Hundvärlden är i ständig förändring och metoderna förändras hela tiden i takt med att kunskapen ökar. R+ Hundskola vill vara en del av den här utvecklingen och jobbar med modern hundträning, alltså träning baserad på positiv förstärkning och den senaste etologiska forskningen.

Hos R+ Hundskola bemöts alla hundar och människor med samma respekt, oavsett ursprung och förutsättningar. Alla SOS-hundar får gå sin första kurs för halva priset och jourhem får gratis hjälp i mån av tid.

Vi brinner för omplaceringshundarna!

Du hittar mer information om R+ Hundskola här: www.rplus.se